Studium astrologie

Astrologie, řecky αστρολογία je tradiční hermetický obor.Zabývá se zkoumáním předpokládaných souvislostí mezi děním na obloze, charakterizovaným zejména pohybem planet, Slunce, Měsíce a dalších prvků, a jeho vlivem na dění na Zemi. Studium astrologie je velmi obsáhlé a většinou časově náročné. Každopádně trpělivost a píle růže přináší a výsledek (tj. umění astrologie) stojí za to.  Lóže u Z.·.S.·. vám zde doporučuje tuto kvalitní literaturu a tento postup. Rámcový přehled dějin astrologie naleznete na našich stránkách ZDE.

  1. Symbolika bez které se absolutně neobejdete.
  2. Úvod do principů astrologie, základy a pohyby planet a souhvězdí, vztah k člověku na Zemi, vše v barevných názorných obrazech v knize Astrologie především v obrazech / Zdeněk Juřík. — Vyd. 1.. — Hradec Králové : [s.n.], 2008. — 228 s. : barev. il. ; 31 cm.
  3. Kompletní dílo včetně symbolů, historie, terminologie atd od jednoho z našich nejlepších astrologů: Encyklopedie západní astrologie / Milan Špůrek. — 1. vyd.. — Praha : Vodnář, 1997. — 457 s.
  4. Začátek práce s výkladem horoskopu, tabulky, planety, znamení, domy atd… dle nás nejlepší kniha: Klíč k astrologii / Hajo Banzhaf, Anna Haebler ; [z německého originálu … přeložil Vladimír Čadský]. — Praha : Pragma, c2002. — 299 s.
  5. Samostudium astrologie včetně znalosti výpočtu, hermetické souvislosti od legendárního odborníka, váženého pana Kefera: Praktická astrologie, aneb, Umění předvídání a boje proti osudu / Jan Kefer. — V Olomouci : J.W. Hill, 2000. — 338 s.
  6. Program
    – NEBESKÝ KALENDÁŘ Plus, info a ke stažení ZDE!
    – SOLAR FIRE GOLD: celosvětově nejužívanější a nejlepší program, info ZDE!

Zdroje:
Obrázky: archiv Lóže u Z.·.S.·.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *