90 protigéniů venušské sféry

Pokud Bardon varuje před kontaktem s géniemi venušské sféry (“všechny inteligence venušské sféry vybaveny okouzlující krásou a přitažlivostí. Tato okolnost se, žel Bohu, stala již leckterému mágovi osudnou tím, že přinejmenším zastavila jeho další magický vývin.”), tak kontakt s protigénii je několikanásobně horší, tak jak to u protigéniů bývá. 90 protigéniů venušské sféry má v kompetenci odvrácenou a temnou stranu erotiky, sexu a “lásky”. Kontakt s těmito protigénii většinou zanechává v operatérovi nesmazatelné stopy.

Lóže u Z.·.S.·. před těmito bytostmi nevaruje, pouze informuje. Praktikující mág by měl mít všech pět pohromadě, nebát se a chuť prozkoumávat. V případě protigéniů (jakékoliv sféry) je ovšem více než kdy jindy nutná správná adaptace – viz oddíl “Adaptace”.

Signatury se kreslí modro-zelenou barvou, časové vlivy dle zodiaku pozitivního génia, invokační formule vytvořené uranskou barbarštinou. Kompetence se zjistí při kontaktu.

Praxe Lóže u Z.·.S.·. 32. Idmir, 5-8st.lev. Volací formule: KUDEX NIMRUNG IDMIR HECTIH CHO OXO THOFP; kompetence: pornografie, závislost na sexu, vytváření smyslově nabitých klamných a zdánlivých obrazů.

Praxe Lóže u Z.·.S.·. 38. Idfif, 29st.lev-1st.panna: Volací formule: DAHZOO IDFIF LOHIXOZ HEV SEGWAR SONPEBREI CULUKEH; kompetence: vířící tma chaosu, komplikace přinášející žen.menstr.cyklus mužům, slučování solárních a lunárních věcí.

Příklad invokační tabule při praxi Lóže u Z.·.S.·.. Invokace probíhá podle klasického nebo upraveného scénáře. Návod naleznete v článku “Mentální a astrální kontakt s transempirickými entitami”.

Kliknutím se jednotlivé listy zvětší.

Zdroj: Lóže u Z.·.S.·.
Obrázek: Pixabay

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *